home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 27 januari tot en met 2 februari 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 27 januari

Gebonden kerriesoep

Kipburger met jus

Spruitjes

Gekookte aardappels

Dubbel vla

Maandag 27 januari

Gebonden kerriesoep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Dubbel vla

Dinsdag 28 januari

Heldere groentesoep

Rundervink met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels

Vanille vla

Dinsdag 28 januari

Heldere groentesoep

Kaassoufflé met saus

Spinazie

Gekookte aardappels

Vanille vla

Woensdag 29 januari

Gebonden preisoep

Verse worst met jus

Bloemkool met saus

Gekookte aardappels

Vruchten yoghurt

Woensdag 29 januari

Gebonden preisoep

Speklapje met jus

Bruine bonen schotel/piccalilly

Witte rijst

Vruchten yoghurt

Donderdag 30 januari

Heldere paprikasoep

Runderlapje met jus

Witlof a la crème

Gekookte aardappels

Stracciatella vla

Donderdag 30 januari

Heldere paprikasoep

Nasi speciaal met ham

Satésaus, atjar en augurk

Stracciatella vla

Vrijdag 31 januari

Gebonden mosterdsoep

Schnitzel met jus

Stoofprei

Gekookte aardappels

Chipolata vla

Vrijdag 31 januari

Gebonden mosterdsoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Aardappelpuree

Chipolata vla

Zaterdag 1 februari

Balletjes gehakt met jus

Doperwtjes met mais

Gekoookte Aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 2 februari

Kipreepjes met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!