home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 2 november tot en met 8 november 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 2 november

Gebonden kerriesoep

Kippendijtje met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels

Perzik vla

Maandag 2 november

Gebonden kerriesoep

Bruine bonenschotel met gehakt

Ratatouille/piccalilly

Witte rijst

Perzik vla

Dinsdag 3 november

Heldere selderijsoep

Speklapje met jus

Bietjes

Gekookte aardappels

Griesmeel vla

Dinsdag 3 november

Heldere selderijsoep

Rookworst met jus

Stamppot boerenkool

Griesmeel vla

Woensdag 4 november

Bruine bonensoep

Balletje gehakt met jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappels

Yoghurt

Woensdag 4 november

Bruine bonensoep

Kippenragout met kerrie

Doperwtjes

Witte rijst

Yoghurt

Donderdag 5 november

Heldere kippensoep

Varkenslapje met jus

Broccoli met saus

Gekookte aardappels

Vanille vla

Donderdag 5 november

Heldere kippensoep

Spaghetti carbonara

Geraspte kaas

Vanille vla

Vrijdag 6 november

Gebonden preisoep

Slavink met jus

Spinazie met ei

Gekookte aardappels

Bastogne vla

Vrijdag 6 november

Gebonden preisoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gebakken aardappels

Bastogne vla

Zaterdag 7 november

Macaroni tomatengehaktsaus

Geraspte kaas




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 8 november

Boeuf bourguinon

Rode kool

Aardappel puree




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Voor u en onze veiligheid:

- Krukje voor de deur met lege box.

- Chauffeur zet volle box op krukje en belt aan.

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!