home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 20 mei tot en met zondag 26 mei 2019.

Menu 1

Menu 2

Maandag 20 mei

Gebonden aspergesoep

Rundervink met jus

Tuinboontjes met ham

Gekookte aardappels

Vanille vla

Maandag 20 mei

Gebonden aspergesoep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Vanille vla

Dinsdag 21 mei

Heldere vermicellisoep

Kippenpootje met jus

Tutti frutti

Gekookte aardappels

Griesmeel vla

Dinsdag 21 mei

Heldere vermicellisoep

Hachee

Rode kool

Aardappel puree

Griesmeel vla

Woensdag 22 mei

Gebonden courgettesoep

Balletje gehakt met jus

Andijvie

Gekookte aardappels

Ananas met vla

Woensdag 22 mei

Gebonden courgettesoep

Speklapje met jus

Bietjes

Aardappel puree

Ananas met vla

Donderdag 23 mei

Heldere groentesoep

Rundervink met jus

Witlof a la crème

Gekookte aardappels

Yoghurt vla

Donderdag 23 mei

Heldere groentesoep

Spaghetti carbonara

Geraspte kaas

Yoghurt vla

Vrijdag 24 mei

Gebonden minestronesoep

Varkenslapje met jus

Stoofprei met ham

Gekookte aardappels

Lange vingers vla

Vrijdag 24 mei

Gebonden minestronesoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gebakken aardappels

Lange vingers vla

Zaterdag 25 mei

Soep van de dag

Dagmenu

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 26 mei

Soep van de dag

Rundvleesslaatje met garnituur

Broodje en kruidenboter

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd


Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!