home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 30 maart tot en met 5 april 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 30 maart

Groentesoep met balletjes

Varkensfiletlapje met jus

Tuinboontjes met ham

Gekookte aardappels

Vanille vla

Maandag 30 maart

Groentesoep met balletjes

Hachee

Rode kool

Aardappel puree

Vanille vla

Dinsdag 31 maart

Uien soep

Runderlapje met jus

Chinese kool

Gekookte aardappels

Yoghurt vla

Dinsdag 31 maart

Uien soep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Yoghurt vla

Woensdag 1 april

Selderijsoep

Slavink met jus

Bloemkool met saus

Gekookte aardappels

Vruchten vla

Woensdag 1 april

Selderijsoep

Kippenragout met kerrie

Doperwtjes

Witte rijst

Vruchten vla

Donderdag 2 april

Vermicellisoep

Runderburger met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels

Straciatella vla

Donderdag 2 april

Vermicellisoep

Macaroni tomaten gehaktsaus

Geraspte kaas

Straciatella vla

Vrijdag 3 april

Preisoep met croutons

Kippenpootje met jus

Appelmoes

Gebakken aardappels

Chipolata vla

Vrijdag 3 april

Preisoep met croutons

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gekookte aardappels

Chipolata vla

Zaterdag 4 april

Fricandeau met jus

Stoofprei met ham

Gekoookte Aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 5 april

Schnitzel met jus

Snijbonen

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!