home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 6 juli tot en met 12 juli 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 6 juli

Gebonden maissoep

Varkenslapje met jus

Witlof a la crème

Gekookte aardappels

Perzik vla

Maandag 6 juli

Gebonden maissoep

Kippenragout met kerrie/ananas

Doperwtjes

Witte rijst

Perzik vla

Dinsdag 7 juli

Heldere preisoep

Runderlapje met jus

Gemengde groente

Gekookte aardappels

Yoghurt

Dinsdag 7 juli

Heldere preisoep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Yoghurt

Woensdag 8 juli

Gebonden selderijsoep

Boomstammetje met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels

Griesmeel vla

Woensdag 8 juli

Gebonden selderijsoep

Rundvleesstoofschotel

Ratatouille

Witte rijst

Griesmeel vla

Donderdag 9 juli

Heldere vermicellisoep

Verse worst met jus

Broccoli met saus

Gekookte aardappels

Vanille vla

Donderdag 9 juli

Heldere vermicellisoep

Macaroni tomaten gehakt saus

Geraspte kaas

Vanille vla

Vrijdag 10 juli

Gebonden courgettesoep

Kippenpootje met jus

Tutti frutti

Gebakken aardappels

Lange vingers vla

Vrijdag 10 juli

Gebonden courgettesoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gekookte aardappels

Lange vingers vla

Zaterdag 11 juli

Hachee

Rode kool

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 12 juli

Cordon bleu met jus

Stoofpeertjes

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!