home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 17 februari tot en met 23 februari 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 17 februari

Gebonden maissoep

Kippendijtje met jus

Gemengde groente

Gekookte aardappels

Ananas vla

Maandag 17 februari

Gebonden maissoep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Ananas vla

Dinsdag 18 februari

Heldere selderijsoep

Runderburger met jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappels

Vanille vla

Dinsdag 18 februari

Heldere selderijsoep

Hachee

Rode kool

Aardappel puree

Vanille vla

Woensdag 19 februari

Gebonden courgettesoep

Varkenslapje met jus

Broccoli met saus

Gekookte aardappels

Perzik vla

Woensdag 19 februari

Gebonden courgettesoep

Speklapje met jus

Bietjes

Aardappel puree

Perzik vla

Donderdag 20 februari

Heldere groentesoep

Rundervink met jus

Spruitjes

Gekookte aardappels

Yoghurt

Donderdag 20 februari

Heldere groentesoep

Macaroni tomaten gehaktsaus

geraspte kaas

Yoghurt

Vrijdag 21 februari

Gebonden mosterdsoep

Hamburger met jus

Spinazie met crouton

Gekookte aardappels

Chipolata vla

Vrijdag 21 februari

Gebonden mosterdsoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Aardappel puree

Chipolata vla

Zaterdag 22 februari

Kipstukjes/champignonsaus

Sperziebonen

Gekoookte Aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 23 februari

Schnitzel met jus

Doperwtjes/wortel

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!