home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 18 november tot en met zondag 24 november 2019.

Menu 1

Menu 2

Maandag 18 november

Bruine bonensoep

Slavink met jus

Broccoli met saus

Gekookte aardappels

Stracciatella vla

Maandag 18 november

Bruine bonensoep

Rookworst met jus

Stamppot zuurkool

Stracciatella vla

Dinsdag 19 november

Heldere selderijsoep

Hamburger met jus

Stoofprei met ham

Gekookte aardappels

Griesmeel vla

Dinsdag 19 november

Heldere selderijsoep

Speklapje met jus

Rode bietjes

Aardappel puree

Griesmeel vla

Woensdag 20 november

Gebonden courgettesoep

Varkenslapje met jus

Spruitjes

Gekookte aardappels

Aardbeien vla

Woensdag 20 november

Gebonden courgettesoep

Goulash

Doperwtjes

Witte rijst

Aardbeien vla

Donderdag 21 november

Heldere kippensoep

Rundervink met jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappels

Ananas met vla

Donderdag 21 november

Heldere kippensoep

Spaghetti carbonara

Geraspte kaas

Ananas met vla

Vrijdag 22 november

Gebonden mosterdsoep

Kipfilet/champignon met jus

Tutti frutti

Gebakken aardappels

Lange vingers vla

Vrijdag 22 november

Gebonden mosterdsoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gekookte aardappels

Lange vingers vla

Zaterdag 23 november

Soep van de dag

Dagmenu

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 24 november

Soep van de dag

Huzarenslaatje met garnituur

broodje en kruidenboter

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd


Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!