home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 14 oktober tot en met zondag 20 oktober 2019.

Menu 1

Menu 2

Maandag 14 oktober

Gebonden aspergesoep

Kipburger met jus

Gemengde groente

Gekookte aardappels

Twee kleuren vla

Maandag 14 oktober

Gebonden aspergesoep

Hachee

Rode kool

Aardappel puree

Twee kleuren vla

Dinsdag 15 oktober

Heldere groentesoep

Speklapje met jus

Rode bietjes

Gekookte aardappels

Yoghurt

Dinsdag 15 oktober

Heldere groentesoep

Rookworst met jus

Stamppot peen en ui

Yoghurt

Woensdag 16 oktober

Bruine bonensoep

Balletje gehakt met jus

Andijvie

Gekookte aardappels

Griesmeel vla

Woensdag 16 oktober

Bruine bonensoep

Varkensfiletlapje met jus

Stoofprei met ham

Aardappel puree

Griesmeel vla

Donderdag 17 oktober

Heldere vermicellisoep

Runderlapje met jus

Snijbonen

Gekookte aardappels

Vanille vla

Donderdag 17 oktober

Heldere vermicellisoep

Macaroni tomatengehaktsaus

Geraspte kaas

Vanille vla

Vrijdag 18 oktober

Gebonden bosuitjessoep

Hamburger met jus

Tuinboontjes met ham

Gekookte aardappels

Bitterkoekjes vla

Vrijdag 18 oktober

Gebonden bosuitjessoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes/doperwtjes

Gekookte aardappels

Bitterkoekjes vla

Zaterdag 19 oktober

Soep van de dag

Dagmenu

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 20 oktober

Soep van de dag

Rundvleesslaatje met garnituur

broodje en kruidenboter

Toetje van de dag




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd


Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!