home
Wie zijn wij?
Nieuws
Weekmenu
Themadiner
Vacature(s)
Contact

WEEKMENU maandag 17 augustus tot en met 23 augustus 2020.

Menu 1

Menu 2

Maandag 17 augustus

Gebonden champignonsoep

Slavink met jus

Gemengde groente

Gekookte aardappels

Ananas vla

Maandag 17 augustus

Gebonden champignonsoep

Kaassoufflé met saus

Spinazie met crouton

Aardappel puree

Ananas vla

Dinsdag 18 augustus

Heldere selderijsoep

Speklapje met jus

Bietjes

Gekookte aardappels

Vanille vla

Dinsdag 18 augustus

Heldere selderijsoep

Rookworst met jus

Stamppot andijvie/spekjes

Vanille vla

Woensdag 19 augustus

Gebonden courgettesoep

Varkenslapje met jus

Sperziebonen

Gekookte aardappels

Twee kleuren vla

Woensdag 19 augustus

Gebonden courgettesoep

Hachee

Rode kool

Aardappel puree

Twee kleuren vla

Donderdag 20 augustus

Heldere groentesoep

Sausijsje met jus

Bloemkool met saus

Gekookte aardappels

Yoghurt met aardbeiensaus

Donderdag 20 augustus

Heldere groentesoep

Kipstukjes met champignon

Roerbakgroente

Gebakken aardappels

Yoghurt met aardbeiensaus

Vrijdag 21 augustus

Gebonden goulashsoep

Schnitzel met jus

Appelcompote

Gekookte aardappels

Bitterkoekjes vla

Vrijdag 21 augustus

Gebonden goulashsoep

Gebakken vis met saus

Worteltjes

Gebakken aardappels

Bitterkoekjes vla

Zaterdag 22 augustus

Kipburger met jus

Tuinboontjes met ham

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd
Zondag 23 augustus

Cordon bleu met jus

Tutti frutti

Gekookte aardappels




Deze maaltijd wordt vrijdag uitgeleverd




Opgave door middel van een kruisje bij het gewenste menu

Warme maaltijden worden afgeleverd tussen 12.00 uur en 13.00 uur
Koude maaltijden worden afgeleverd tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Voor vragen neem contact op met Peter Zwaard 06-27219797 / E-Mail: pzwaa@caiway.nl of info@puur-en-heerlijk.nl

Het is ook mogelijk om koude maaltijden voor het weekend te leveren, neem voor informatie contact op met Peter Zwaard 06-27219797

Wat is een (h)eerlijke maaltijd u waard? Probeer de kwaliteit van Peter Zwaard!