Cateringservice

Puur & (H)eerlijk levert catering op locatie. Van warme en koude buffetten tot aan een lunch en losse salades. Puur & (H)eerlijk kan het allemaal voor u verzorgen.

Warme en koude buffetten

Compleet verzorgde lunch

Servies los bij te bestellen

Hoe werkt het?

Op onze website ziet u verschillende mogelijkheden om catering bij ons te bestellen. Wat uw wens voor catering ook is, wij staan voor u klaar. Van hapjes tot compleet verzorgde buffetten, wij bieden het complete plaatje.

Neem een kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden en vraag gerust een offerte aan.

Buffetten

Bent u op zoek naar buffetten voor een feestje, bruiloft, jubileum of ander event? Wij kunnen het voor u regelen. Compleet verzorgde warme- en koude buffetten bezorgd op locatie.

Lunch

Wilt u een verzorgde lunch thuis, op het werk of op een andere locatie? Van belegde broodjes tot aan een compleet lunch buffet met soepen en salades, wij kunnen het voor u verzorgen.

Salades en Soepen

Puur & (H)eerlijk biedt een ruim assortiment aan ambachtelijke salades en soepen. Onze salades en soepen worden op maat gemaakt met verse producten. Leuk om te combineren in een buffet.

Hapjes

Bent u aan de beurt om hapjes tijdens een feest of borrel te verzorgen. Schakel dan Puur & (H)eerlijk in en wij regelen het voor u en bezorgen het op de gewenste locatie.

Over ons

Puur en (H)eerlijk is een fris en jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van verse maaltijden en het verzorgen van catering op locatie.