Maaltijdservice

Wij bereiden en bezorgen verse warme en koude maaltijden bij u thuis in de regio’s Midden-Delfland, Westland en Maassluis.

’s Ochtends gekookt, dezelfde dag in huis.

Geen diepvries, maar een verse maaltijd.

Elke week keuze uit verschillende maaltijden.

Hoe werkt het?

Heeft u geen zin om te koken of gaat het koken u niet meer zo gemakkelijk af? Dan bieden wij uitkomst! Geniet dagelijks van onze heerlijke maaltijden bereid met verse ingrediënten. Geen diepvries, maar een échte verse maaltijd, bereid met de lekkerste streekproducten.

Puur & (H)eerlijk bezorgt warme en koude maaltijden.

Een warme maaltijd bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht en wordt warm bezorgd tussen 12.00-13.00 uur. Wij leveren de warme maaltijden in de regio’s: Midden-Delfland en Maassluis.

Een koude maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en wordt op maandag, woensdag en vrijdag bezorgd. Wij leveren de koude maaltijden in de regio’s: Midden-Delfland, Maassluis en Westland.

Warme maaltijden

Dagelijks bezorgen wij warme maaltijden aan huis. ’s Ochtends gekookt en in de middag tussen 12.00-13.00 uur warm bij u aan huis geleverd.

Koude maaltijden

Puur & (H)eerlijk bezorgt koude maaltijden aan huis in de regio’s: Midden-Delfland, Maassluis en Westland.

Catering service

Naast onze maaltijdservice verzorgen wij ook catering op locatie. Kwalitatief uitstekende warme- en koude buffetten voor bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of andere gelegenheid.

Maaltijden voor kinderdagverblijf

Puur & (H)eerlijk en Djoy gaan de samenwerking aan voor het leveren van warme maaltijden voor de kinderen van het kinderdagverblijf.

Over ons

Puur en (H)eerlijk is een fris en jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van verse maaltijden en het verzorgen van catering op locatie.