Hoe het werkt

Heeft u geen zin om te koken of gaat het koken u niet meer zo gemakkelijk af? Dan biedt Puur & (H)eerlijk de uitkomst! Geniet dagelijks van onze heerlijke maaltijden bereid met verse ingrediënten. Bestel ’s ochtends voor 10.00 uur en geniet dezelfde dag nog van een maaltijd. Geen diepvries, maar een échte verse maaltijd, bereid met de lekkerste streekproducten.

Puur & (H)eerlijk bezorgt warme en koude maaltijden. Een warme maaltijd bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht en wordt warm bezorgd tussen 12.00-13.00 uur. Een koude maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en wordt koud geleverd tussen 15.00-17.00 uur.

Dagelijks kunt u kiezen uit twee menu’s, te vinden op onze site. Elke klant ontvangt iedere woensdag het menu bij het bezorgen van de maaltijd, of in de brievenbus. Deze menulijst kunt u invullen en retour geven aan de chauffeur. Wilt u de maaltijden op een andere manier bestellen, is dit ook mogelijk. U kunt namelijk de keuze van de maaltijden telefonisch of via de e-mail doorgeven. Verder kunt u ook het online bestelsysteem invullen op onze site.

U zit niet vast aan een abonnement en kunt u wekelijks de dagen kiezen die u mee wilt eten. Uw maaltijd wordt door een professionele kok bereidt. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd.