Over ons

Puur en (H)eerlijk is een fris en jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van verse maaltijden en het verzorgen van catering op locatie.

In 2014 zijn wij gestart als regionale maaltijdservice en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de regio. Wij bieden graag een oplossing voor mensen die niet meer willen koken of kunnen koken.

Al onze gerechten worden met veel liefde en passie bereid door onze kok. We maken gebruik van verse ingrediënten en lokale producten.

Samenwerking met Kinderdagverblijf Djoy

Puur & (H)eerlijk en Djoy gaan de samenwerking aan voor het leveren van warme maaltijden voor de kinderen van het kinderdagverblijf. Puur en (H)eerlijk levert al 7 jaar warme maaltijden in Maasland, Maassluis en omgeving vooral voor senioren. Na 7 jaar werd het tijd om die doelgroep eens uit te breiden. Van juist de ouderen gaan wij ons nu ook richten op de jongsten uit de omgeving! Het kinderdagverblijf is dan natuurlijk ook bij uitstek de beste locatie voor deze doelgroep.

 

Djoy kinderdagverblijf in Maasland biedt al jaren flexibele opvang op maat voor uw kinderen. En niet onbelangrijk, ze zijn een voorloper op het aanbieden van gemak voor de ouders. De kinderen krijgen hier namelijk in de middag al hun warme maaltijd. Deze warme maaltijd zal Puur en (H)eerlijk vanaf 1 november elke middag vers leveren. Makkelijk en gezond! Zowel Djoy als Puur en (H)eerlijk kijken uit naar deze samenwerking. Niets is beter dan twee lokale ondernemers die elkaar hebben gevonden in een mooie samenwerking.